مرات مشاهدة الصفحة

السبت، 8 أكتوبر 2011

(بالصور) اسباغيتي الدجاج بطريقتي الخورافية

بسم الله نبدأ ..
المقاديــر ..
1/ طبق صدور دجاج فيليه ساديآ تقطع مكعبات ..
2/ نصف كيس معكرونة اسباغيتي ..
3/ زيت .. ملح ..
4/ حبتين بندورة كبيرة تخلطيها في الخلاط لغاية ماتسير زي العصير ..
5/ حبة كبيرة بصلة نصها تفرميه والنص التاني تقطعيه شرائح طولية..
6/ 8 فصوص توم مهروسة ..
7/ ملعقة مايونيز .. ملعقة معجون طماطم ..
8/ بهارات ( كزبرة مطحونة . بابريكا . فلفل اسود . اوريجانو )
9/ فليفلة حمرآ .. صفرآ .. خضرآآ ..

نيجي لــ الطريقة /
تسلقي المكرونة مع شوية زيت وملح لغاية ماتستوي وتصفيها وتضيفيلها مايونيز وتقليبه معاها كويس..

تاخدي نص البصلة المفروم ومعاه نص كمية التوم المفروم في قلاية وتضيفي له زيت وتشويحة كويس وتضيفي له عصير الطماطم ومعجون الطماطم والفلفل الاسود وتتركيها تطبخ ع النار لما تثقل وتسير صلصة تقيلة ..

في قلاية تانية تحطي البصل المقطع قطع طولية مع بقية التوم وشوية زيت وتشوحية لغاية مايدبل قبل مايشقر تضيفي مكعبات الدجاج وتبدأي تقلبيه على طول عشان مايلزق وتستمري بالتقليب لو حسيتيه ناشف ضيفي له شوووووية موية مقدار نصف فنجان القهوة لانه الدجاج ح يطلع موية اثناء الطبخ .. استمري في التقليب لا توقفي ..
ضيفي الملح .. البابريكا .. الاوريجانو .. والكزبرة
وقلبي كمان .. لما تبدأ تستوي ضيفي الفليفلة عليها ولا تخليها تطول ع النار عشان ماتذبل واطفي النار ..

نيجي لطريقة التقديم بالصور..

":" اول شي المكرونة بعد ماضفتلها المايونيز ":"


":" وهنا حطيتلها الصلصة في النص .. كأنو الصلصة قليلة لو حابة تزويديها مو مشكلة":"



":" وهنا حطيتلها مقلقل الدجاج ":"



وهدي صور من كذا جهة











وبس

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق